Shenzhen Hunghui It Co. Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Shenzhen Hunghui It Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Hunghui It Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Hunghui It Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Hunghui It Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: HUNGHUI
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Η Co. ΤΠ Hunghui Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένα οδηγώντας περίπτερο οθονών επαφής, περίπτερα πληρωμής, περίπτερα αυτοεξυπηρετήσεων, Bitcoin ATM, CRYPTO ATM κατασκευαστής και προμηθευτής λύσης με τις μακροπρόθεσμες συνεργασίες με πολλούς χειριστές σε όλο τον κόσμο.

Το Hunghui είναι αποδεδειγμένος ηγέτης στη βιομηχανία περίπτερων και διακρινόμαστε από άλλους στη βιομηχανία αυτοεξυπηρετήσεων με τη συγκέντρωση μιας ομάδας των επαγγελματιών με τη σε βάθος πείρα για το σχέδιο και την κατασκευή των περίπτερων αυτοεξυπηρετήσεων/ATMs.

Όντας με συνέπεια καινοτόμος και κάνοντας τις τολμηρές σημαντικές ανακαλύψεις με τις τεχνολογίες κατάστασης προόδου, εμείς συνεργάτης με τους πελάτες με την παροχή τους των προνοητικών συμβουλών προκειμένου να σχεδιαστούν και να παραγάγει ανταγωνιστικότερα, υψηλής ποιότητας και επιθετικά διατιμημένα προϊόντα για να ικανοποιήσει οι ανάγκες τους. Από την πολύ αρχή της καθιέρωσής μας, «προηγμένη τεχνολογία, υψηλή - η ποιότητα και η καλύτερη υπηρεσία» είναι πάντα το ρητό Hunghui, με τη διοικητική έννοια «της παρουσίασης του προσωπικού ύφους, συνέχιση της τελειότητας και μετά από την κλασσική τάση». Το Hunghui αφιερώνεται να βελτιώσει την τεχνολογία μας στον τομέα και την ποιότητα των προϊόντων συνεχώς, ώστε να προσφερθούν στους πελάτες τα κλασσικά προϊόντα με την καλύτερη απόδοση και την ανταγωνιστική τιμή, που εξασφαλίζουν ότι η τιμή εσείς πληρώνει για τα προϊόντα μας αξίας της άριστης αξίας για τα χρήματα. Εφαρμοζόμαστε στη δημιουργία των υψηλότερων οφελών για όλους τους πελάτες & τους εμπόρους με σκοπό να αυξηθούμε από κοινού. OEM/ODM τα προγράμματα χαιρετίζονται.

-OEM/ODM τα προγράμματα επιτρέπουν σε μας για να αυξηθούν μαζί, και να γίνουν έτσι αξιόπιστοι συνεργάτες. Δεχτείτε την υλικός-επεξεργασία των διαταγών & των απαιτήσεων

-Ο τέλειος συνδυασμός υλικών σας και επαγγελματικών δεξιοτήτων μας ειλικρίνειας & κάνει τα τέλεια προϊόντα. Παρέχετε μια πλήρης-υπηρεσία που καλύπτει την Ε&Α, την κατασκευή και την πώληση

-Λαμβάνουμε υπόψη τις απαιτήσεις σας υψηλή και κάνουμε το καλύτερό μας για να εξυπηρετήσουμε τις ειδικές ανάγκες σας. Τώρα ειλικρινά προσκαλούμε τους εμπόρους για να μας ενώσουμε για το λαμπρό μέλλον από κοινού!

Ιστορία

Η Co. ΤΠ Hunghui Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα το 2012, από μια ομάδα με περισσότερο από τη δέκα ετών εμπειρία στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, και την παραγωγή των τερματικών αυτοεξυπηρετήσεων. Μετά από 10 έτη μεγάλης προσπάθειας και ανάπτυξη, τώρα έχουμε γίνει ένας από τον κύριους κατασκευαστή περίπτερων αυτοεξυπηρετήσεων και τον προμηθευτή για τη μεγαλύτερη κλίμακα παραγωγής της, πιό προηγμένος εξοπλισμός στην Κίνα. Επιπλέον, παίρνουμε ήδη την καλή φήμη από τους πελάτες μας για την αξιόπιστη ποιότητά μας και την υπηρεσία.

Υπηρεσία

Η επαγγελματική ομάδα Ε&Α οι μηχανικοί μας που παρέχουν τη μηχανή σχεδιάζει σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περίπτερών σας για να υποστηρίξει την επιχειρησιακή βάση σας στα σύνορα της από σπίτι σε σπίτι υπηρεσίας.
Οι ομάδες ποιοτικής επίβλεψης κάθε ποιότητα περίπτερων 100% ελέγχουν και εξετάζοντας πριν από το σκάφος, κάθε ένα που καλύπτει 60 στοιχεία των μηχανικών και ηλεκτρικών προτύπων απόδοσης.
Η αποδοτική ομάδα διοικητικών μεριμνών προσάρμοσε την ασφαλή συσκευασία και την έγκαιρη κράτηση καταδίωξης ασφαλής έως ότου λαμβάνετε τα προϊόντα.
Ανεξάρτητος μετά από την επαγγελματική υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης ομάδων πωλήσεων που παρέχεται στους πελάτες μας εγκαίρως μέσα σε 24 ώρες κάθε μέρα.
Η επαγγελματική ομάδα πώλησης η επαγγελματικότερη γνώση θα μοιραστεί με σας και θα λύσει τα ζητήματα για σας, για να σας βοηθήσει για να κάνει την καλύτερη επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες σας.

Η ομάδα μας

Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ωκεανία και τη δυτική Ευρώπη.
Με τις πεπειραμένες ομάδες μας, έχουμε την ικανότητα να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε ενάντια στους ανταγωνιστές. Αφιερωνόμαστε στη συνεργασία με σας για να παρέχουμε τις λύσεις για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις αιτήσεις σας.
Εάν να έχοντας την απαίτηση, παρακαλώ χτυπήστε στην επαφή της σελίδας προϊόντων «τώρα «κουμπώνει ή στέλνει την έρευνα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησής μας, θα απαντήσουμε στο σας στην πρώτη φορά.